Smash the cake är en 1-årsfotografering som sker i studio där vi den första halvtimman tar vanliga porträtt innan vi ställer fram tårtan, vimplar, ballonger och bara låter barnet få göra det dom gillar mest och det är att kladda och vara sig själva.
Sen ett litet bad så ni är rena när ni lämnar studion!

Och det bästa av allt... Jag städar efter er ;)

I alla mina Smach The Cake fotograferingar ingår följande:

• Förberedelse och efterbearbetning
• Gräddtårta (Hallonsylt, Vaniljkräm, smörkräm, tårtbotten)
Glutenfritt alternativ finns.
• Vimplar och ballonger som matchar det färgtema ni valt
• Lån av rekvisita/kläder om så önskas
• Stort urval av rekvisita i form av lådor, pallar, korgar och leksaker
VAD SÄGER MINA KUNDER?

Vi gjorde en smash the cake och Calle var trevlig, proffsig och tog vår dotter på ett ödmjukt och barnvänligt sätt. Ingen framtvingad känsla, saker fick ta sin tid. Calle kan jag varmt rekommendera!

Tobias Erlandsson

"Vi hade bestämt att vi ville köra en Smash The Cake fotografering. Vi hittade Calle och vi är oerhört nöjda! Bemötande och hur lugn hela atmosfären kändes i studion räcker inte med 5 stjärnor men går ju inte ge fler än så tyvärr! Boka ni blir inte besvikna!
Vill även tillägga nu när vi fått kort utskrivet att det rekommenderar jag starkt att göra. För gudars va bra korten blir på väggen!"

Andreas Kopsch

Vi valde smash the Cake till vår sons 1 årsdag! Det var helt perfekt! Så rolig aktivitet att göra en sån dag! Vi var väldigt förväntansfulla men sonen lite skeptisk och stel framför kameran till en början men ändå fångades såååå många fina ögonblick som vi knappt såg själva. Bilderna blev över förväntan. De va även kul att så många bilder ingick i paketet. Trots de fick vi köpa till ett par till ;) så nöjda!

Sanna Sofie Johansson
Back to Top