Foto: Izabella Appelqvist

"Trevlig, tillmötesgående, professionell och oerhört duktig med barn. Familjefotografering med två småbarn var inga problem. Lekfull för att kalla fram det bästa hos barnen på ett oerhört fint sätt. 
Vi är supernöjda!"
Vem är då jag? Mitt namn är Carl-Herman men kallas för Calle sen lågstadiet och jag bor med min sambo och våra fyra underbara döttrar 1,5 mil utanför Trollhättan samt "våra" fyra katter. När jag inte fotograferar jobbar jag som provningsingenjör där jag ofta jobbar med röntgen. Röntgen är som att ta fotografier fast på insidan av saker och där det är väldigt viktigt att jag är noggrann så att allt är perfekt, samma sak när jag fotograferar då kvalité är viktigt för mig så att du som kund bara får det bästa. 
Jag älskar att fotografera helt enkelt och att föreviga minnen för mig själv och även för andra är bland det bästa jag vet. Att skriva ut ett fotografi och hänga upp på väggen där fotografier ska hänga och inte i datorn.


Så gillar du mina bilder och vill ha kvalité och någon som verkligen brinner för att göra kunden nöjd så kontakta mig nedan!

Företaget är godkänt för F-skatt
Kontakta mig
Skicka
Tack för ditt meddelande.
Mvh Calle
Back to Top