Bland det underbaraste jag vet är att träffa blivande föräldrar och se gnistan dom har i sina ögon som uppstår under en graviditet!
Att få vara med dom och föreviga deras efterlängtade barn och få visa hur fantastiskt vackert det kan vara med en gravid mage är för mig det vackraste som finns!


Vilka bilder drömmer du om?​​​​​​​
VAD SÄGER MINA KUNDER?

"Var hos Calle för gravidfotografering. Inför fotograferingen var jag nervös men Calle var mycket professionell och såg till att det kändes bekvämt. Kan varmt rekommendera Calle för alla som funderar på att boka en gravidfotografering!"
Jenny Krok

"Innan fotograferingen var jag mest förväntansfull, men också lite nervös eftersom jag visste att jag skulle fotas lättklätt. Jag upplevde att Calle var professionell och respektfull, det kändes tryggt under tiden jag fotograferades och jag kunde vara avslappnad. Jag kunde säga vart mina gränser gick och det var aldrig några problem. Sen är jag väldigt glad att min sambo var med under fotograferingen som kunde hjälpa till vid ombyte av kläder och fotopositioner. 
Efter fotograferingen var jag väldigt stolt över mig själv, som vågade fotas så pass utlämnat, kände mig riktigt stolt och glad efteråt."


Frida Bäck
"Superduktig, engagerad och kreativ fotograf. Skapar fina bilder och ser till att kunden får bästa service. Det kändes både proffesionellt och naturligt under min gravidfotografering och Calle skapade en avslappnad atmosfär som gör att bilderna blir bra! Tack för fina kort av en otroligt speciell tid av mitt liv!"

Nina Sikkeland
Vill du ha vackra gravidbilder att minnas tillbaka till denna underbara tid?
Bilder som kommer att påminna er om tiden då ni väntade på eran guldklimp?

Jag har flera olika paket men fixar gärna något speciellt bara för dig!

Kontakta mig nedan!
Skicka
Tack för ditt meddelande!

Jag hör av mig så fort jag kan.

Mvh Calle
Back to Top