Många har drömt om denna dagen ända sen dom var små, att få stå där i den vackraste klänningen med personen man älskar, personen man vill dela sitt liv med!
Att med vänner och sin familj dela denna underbara dag så som man drömt om är för mig bland dom bästa jobben man kan ha som fotograf!

Vill ni ha en fotograf som brinner för bröllopsfotografering och som älskar att skapa minnen som varar förevigt så är jag fotografen för er!

Kontakta mig längst ner på sidan så skapar vi minnen tillsammans! 
Josephin & Christoffer
2018
I den underbara Gärdhems kyrka gifte sig Josephin & Christoffer 2018 med släkt och vänner och festen hölls på Villa Hehrne i Vänersborg. Och naturligtvis så fick hästen Benji vara med på några bilder då han är en viktig medlem i familjen.
Hanna & Tommy
2018
I Uddevalla Kyrka gifte sig Hanna & Tommy en helt underbar dag. En first sight fotografering innan vigseln avslutades med underbar dans ut ur kyrkan av brudparet. Jag riktigt rös i kroppen under denna vigseln och förstår varför jag älskar bröllopsfotografering.  Och jag förstod att dom älskade varandra!
Kajsa & Sebastian
2018

Magiskt bröllop i Brålanda med festen hemma hos brudparet i deras egen ladugård. Från det att brudens bror ser bruden till att festen på kvällen kör igång fick jag äran att följa Kajsa & Sebastian på deras bröllopsdag.
Tina & Stefan
2018
Jag åkte ner till Tjolöholm:s slott och träffade underbara brudparet Tina & Stefan från Stockholm som gifte sig vid havet inför alla släktingar och vänner. En blåsig dag på västkusten men vad gör det när man såg kärleken och värmen dessa två hade till varandra och vilka magiska bilder det blev. 
Jelena & Christian
2018
Detta underbara bröllop hölls i Rommele Kyrka i Sjuntorp mellan Mimma och Per och det var en helt underbart varm sommardag. Festen var i en jaktstuga i Sjuntorp där även många av porträtten togs.
Mimmi & Per
2018
Detta underbara bröllop hölls i Rommele Kyrka i Sjuntorp mellan Mimma och Per och det var en helt underbart varm sommardag. Festen var i en jaktstuga i Sjuntorp där även många av porträtten togs.
Niclas & Therese
2017
Ett underbart par som jag träffade i november och som redan hade gift sig på Maldiverna veckan innan.  Bröllopsfesten hemma i Sverige hölls på Villa Elfhög i Trollhättan och jag fick äran att föreviga denna dagen.
Daniel & Sara
2017
En solig sommardag med Daniel och Sara. Bröllopscermonin hölls i Väne Åsaka kyrka med släkt och vänner. Festen hölls sedan i Sollebrunn en varm sommarkväll.
Elizabeta & Olof

En solig sommardag i Trollhättans stadskyrka gifte sig Elizabeta & Olof inför alla sina nära och kära. Festen hölls på Kanalresturangen Odd Fellow i Trollhättan.  
Susanne & Pierre

Bröllop i Trollhättans kyrka mellan underbara Susanne & Pierre en dag då åskan dundrade utanför kyrkan. Men vad spelar det för roll en dag som denna då solen tittade fram efter vigseln och hela dagen var helt underbar.
Kontakta mig
Skicka
Tack så mycket för ditt meddelande.
Jag hör av mig så fort jag kan.

Mvh Calle
Back to Top